Άνδρας πήδηξε στις γραμμές του τρένου λίγο έξω από τη Βέροια.

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την στιγμή στην αμαξοστοιχία Βέροιας – Θεσσαλονίκης καθώς πριν από λίγα λεπτά είχαμε ένα απίστευτο περιστατικό.

Άνδρας πήδηξε στις γραμμές του τρένου λίγο έξω από τη Βέροια (στο ύψος της Μέσης) και αυτοκτόνησε. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μόνος του αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω, βρέθηκε το αυτοκίνητό του με ένα σημείωμα επάνω. Έχουν ειδοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική και σταθμός του ΕΚΑΒ που μεταβαίνουν αυτήν την στιγμή στο σημείο.

Οι λόγοι του συγκεκριμένου τραγικού δυστυχήματος παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής, αν και οι τελευταίες λέξεις του θύματος στο σημείωμα που άφησε, αναμένεται να δώσουν φως στην λύση του μυστηρίου. Όλοι οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία είναι καλά στην υγεία τους αν και είναι συγκλονισμένοι από το συμβάν!

Πηγή: Veriotis

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...