Χώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης -Η ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

Screenshot 2021-07-15 at 12-17-41 Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη ΝικολαϊδηΠηγή iefimerida gr - https www iefimerida gr zoi d[...]

Διαζύγιο για ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της σόουμπιζ. Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης, μετά από 18 χρόνια γάμου, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους.
Η ανακοίνωση για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον Γιώργο Αρσενάκο, manager της Δέσποινας Βανδή.
Χωρισμός σε φιλικό κλίμα

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες, ζει χωριστά από την αρχή του χρόνου, γεγονός που γνώριζε ο φιλικός και συγγενικός τους περίγυρος και αντιμετώπισε με τον σεβασμό που αρμόζει, χωρίς να υπάρχει η μικρή διαρροή, δίνοντάς τους το χρόνο και το περιθώριο για να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα και οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν εξαιρετικές. Πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα άλλωστε και των δύο είναι τα δύο παιδιά τους.
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...