Φιέστα στην Τούμπα: Πανηγύρια στη γιορτή του ΠΑΟΚ -Τρέλα όλων για το τρόπαιο [εικόνες & βίντεο]

paok-prwtathlima-podosfairo-toumpa-21042019

Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018/19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, μετά το 5-0 σε βάρος του Λεβαδειακού στην Τούμπα

Ετσι, μετά το τέλος του ματς έγινε και η απονομή του τροπαίου στους νέους Πρωταθλητήες. Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, παρέλαβε στα χέρια το τρόπαιο του πρωταθλητή και το σήκωσε ψηλά, δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενα πανηγύρια για το πρωτάθλημα.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την φιέστα:
Γιώργος Σαββίδης και Ιβάν Σαββίδης

Γιώργος Σαββίδης και Ιβάν Σαββίδης
Γιώργος Σαββίδης και Ιβάν Σαββίδης με την κούπα
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν πως και την μεγάλη φιέστα

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια την στιγμή που μπαίνει αλλαγή στο τέλος παρότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού
Ο Δημήτρης Πέλκας
Την στιγμή που ο Πέλκας ξεσπά σε κλάματα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ο… Superman Πασχαλάκης
Βιεϊρίνια και Σαββίδης
Βιεϊρίνια και Σαββίδης με την κούπα

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είχε ετοιμάζει μια φοβερή γιορτή στην Τούμπα με μεγάλες δόξες του παρελθόντος, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Αρχικά μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας το τρόπαιο δύο εμβληματικές μορφές του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Ιωσηφίδης και ο Γιώργος Κούδας, συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση.
Η στιγμή που ο ΠΑΟΚ σηκώνει το πρωτάθλημα
Η στιγμή που ο ΠΑΟΚ σηκώνει το πρωτάθλημα

Στη συνέχεια μπήκαν ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια να μπαίνει τελευταίος στο γήπεδο από τους παίκτες του Δικεφάλου ακολουθούμενος από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και φυσικά τον ισχυρό άνρδα των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδη.
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με την κούπα
Ο Ιβάν Σαββίδης
Αποθέωση για τον Ιβάν Σαββίδη

Η μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ έφτασε, με τον Μάκη Γκαγκάτση να παραδίδει το τρόπαιο στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ύψωσε στον ουρανό της Θεσσαλονίκη το Κύπελλο του πρωταθλητή, δίνοντας το έναυσμα για την εκκίνηση των ξέφρενων πανηγυρισμών.
Ο Ιβάν Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης
Κατάμεστη από κόσμο η Τούμπα
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γέμισαν από νωρίς την Τούμπα
Πανευτυχής ήταν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ευχαριστώντας σε δηλώσεις του όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα και δίνοντας το… σύνθημα για τη συνέχεια. Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: ΤΟ πιο σημαντικό είναι ότι δώσαμε το έναυσμα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μας αυτό τον χρόνο.Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το τι έχει συμβεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν εντός και εκτός γηπέδου σήμερα και να κάνω μία βαθιά υπόκλιση σε όλους όσους αγαπάνε τα ασπρόμαυρα χρώματα. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά, χρειαζόμαστε υπομονή και όλα είναι μπροστά μας».



Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *