Τροποποίηση Προγράμματος Εορτασμού της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα στην Τοπική Κοινότητα Μελά της Π.Ε. Καστοριάς

pavlos_melas_pixabay-683x1024

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάταξη της Π.Ε. Καστοριάς στο επίπεδο 3 του  Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 και την ανάγκη αυξημένης  τήρησης των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας,

οι προγραμματισμένες  εορταστικές εκδηλώσεις για  την Ημέρα  Μακεδονικού Αγώνα, στην Τοπική Κοινότητα Μελά τροποποιούνται ως εξής:

Κυριακή 18 Οκτωβρίου,  Τοπική Κοινότητα Μελά

Ώρα 07.30΄ π.μ.:

Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου της Τοπικής Κοινότητας Μελά, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς  κ.κ. Σεραφείμ.

Ώρα 10.30΄ π.μ.:

Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Παύλου Μελά, στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου της Τοπικής Κοινότητας Μελά, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου  Ποιμενάρχη μας κ.κ. Σεραφείμ.

Οι  εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις προς αποφυγή του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού COVID-19. 

Κοινοποίηση:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...