Το manicure χρώμα που θα βλέπουμε παντού τις γιορτές

Screenshot 2021-11-23 at 15-17-39 Το manicure χρώμα που θα βλέπουμε παντού τις γιορτές

It’s beginning to look a lot like Xmas… και αυτό σημαίνει ότι χρώματα όπως το κόκκινο, το χρυσό, το ασημί και φυσικά το πράσινο θα αρχίζουν να πρωταγωνιστούν σε στιλ, μακιγιάζ αλλά και στα νύχια.

Ενώ το κόκκινο είναι το πρώτο χρώμα σε προτίμηση, για το εορταστικό μανικιούρ, ένα ακόμη χρώμα έρχεται να κλέψει την δόξα του αυτή τη χρονιά.

Ο λόγος για το πράσινο. Ένα χρώμα με fall διάθεση αλλά και απόλυτα εορταστική. Όσες γυναίκες προτιμούν τις πιο nude, καθαρές αποχρώσεις μπορούν να το επιλέξουν για το πεντικιούρ τους -εκεί οι περισσότερες προτιμούν σκούρα. Οι υπόλοιπες, που ακολουθούν τα trends ή που απλά προτιμούν τις σκούρες αποχρώσεις, δεν έχουν παρά να επιλέξουν αυτόν τον ιδιαίτερο, σκούρο τόνο.

Μία απόχρωση που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στις εορταστικές εμφανίσεις που θα επιλέγουμε τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων και ξεφεύγει από τις συνηθισμένες επιλογές.

Το πράσινο χρώμα στα άκρα πρωταγωνιστεί και στα social media και συγκεκριμένα στο instagram και εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις τελευταίες αναρτήσεις για να σας δείξουμε πόσο ιδανικό είναι γι’ αυτήν την σεζόν.

Η ανοιχτή πράσινη απόχρωση:

Το ιδανικό, εορταστικό πράσινο:

Για όσες αγαπούν και προτιμούν τα σχέδια-nail art:

Για τους λάτρεις του γαλλικού:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *