Το Kama Sutra των παντρεμένων -Η στάση πλυντήριο και η στάση επίμονη κατσίκα [εικόνες]

stasi-plintirio

Το Κάμα Σούτρα είναι ένα αρχαίο ινδικό ινδουιστικό κείμενο γύρω από την τέχνη της αγάπης.

Μέσα από τις σελίδες του επιθυμεί να κρατήσει ζωντανή τη σχέση των ζευγαριών. Ο Ινδός σοφός Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα, συγγραφέας του Κάμα Σούτρα, θέλησε να μοιραστεί μέσα από τις σελίδες του την τέχνη της ερωτικής απόλαυσης, η οποία ήταν ένας από τους τέσσερις στόχους ζωής των αρχαίων Ινδών. Αλλωστε, η ικανοποίηση των αισθήσεων μέσα από το καλό σεξ συνδέεται με το ευ ζην.
Φωτογραφίες: Κάμα Σούτρα, αλλιώς

Το Κάμα Σούτρα, ωστόσο, πήρε μια διαφορετική διάσταση στα χέρια του Σάιμον Ριτς και του Φάρλει Κατς. Οι δυο τους δημιούργησαν του The Married Kama Sutra, το οποίο περιγράφεται ως το λιγότερο ερωτικό βοήθημα του κόσμου. Δεν είναι μόνο αντισεξουαλικό, αλλά εύστοχο και ξεκαρδιστικό, καθώς αποτυπώνει την πραγματική ζωή ενός ζευγαριού μέσα στην καθημερινότητα.

Οι εικόνες θυμίζουν το στιλ του πρωτότυπου Κάμα Σούτρα αλλά οι προσθήκες και τα παιχνίδια είναι καινούργια. Οι εραστές, πλέον, «παίζουν» αλλιώς για να κρατηθεί η φλόγα… αναμμένη ή και… όχι!

«Ο Σάιμον και εγώ συναντηθήκαμε στο περιοδικό Harvard Lampoon», λέει ο Κατς στο Bored Panda. Οι συγγραφείς κατάφεραν να γράψουν όλα αυτά που σκέφτονται πολλοί, χωρίς να χάνουν το χιούμορ τους.

«Oταν ο άνδρας βρίσκεται στο πλυντήριο πιάτων και έρχεται η γυναίκα επειδή βάζει λάθος τα πιάτα είναι η “στάση πλυντήριο πιάτων”», γράφει το Κάμα Σούτρα των παντρεμένων

«Oταν ο άνδρας φιλά τον σβέρκο της γυναίκας, και η γυναίκα τον αγκαλιάζει, και το παιδί μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ουρλιάζοντας επειδή άκουσε θόρυβο ή τίποτα άλλο, αυτή λέγεται “στάση διακοπή συνεδρίασης”».

Μια άλλη στάση είναι αυτή της επίμονης κατσίκας. «Οταν η γυναίκα ζητάει από τον άντρα να αγοράζει κάποια νέα ρούχα, επειδή δεν έχει αγοράσει νέα ρούχα από χρόνια και φυσικά αντιστέκεται καθώς τον ωθεί στο κατάστημα, ονομάζεται ‘η επίμονη κατσίκα’».

Και η στάση «διεστραμμένα πιτσουνάκια». «Οταν ο άντρας και η γυναίκα είναι για δείπνο με άλλο παντρεμένο ζευγάρι, του οποίου τα προβλήματα είναι χειρότερα από τα δικά τους, κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου κάτω από το τραπέζι και χαμογελούν πλατιά από υπεροψία, αυτό ονομάζεται ‘διεστραμμένα πιτσουνάκια’».

Φωτογραφίες: The Married Kama Sutra
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...