Το υπέροχο σπίτι της Χάρις Αλεξίου την αντιπροσωπεύει απόλυτα -Μουσικές γωνιές, γεμάτες χρώματα

alexiou

Η Χάρις Αλεξίου αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες ενώ με τους στίχους και τα τραγούδια της, τη φωνή και κάθε της καλλιτεχνικό εγχείρημα έχει ταξιδέψει κάθε θαυμαστή της -και μη- σε μοναδικά μονοπάτια.

Αν και έπειτα από ώριμη σκέψη η απόφασή της ήταν να εγκαταλείψει το τραγούδι, δεν αφήνει ποτέ τη μουσική, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τις φωτογραφίες της στα social media. Εκτός αυτού, η Χάρις Αλεξίου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro» στο Mega.

Η Χάρις Αλεξίου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο αλληλεπιδρά με τους θαυμαστές της και ναι, έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το προσωπικό της ησυχαστήριο, το καταφύγιό της, το σπίτι της.

Όπως είναι λογικό, το σπίτι της αντιπροσωπεύει απόλυτα την καλλιτέχνιδα και κάθε γωνιά του είναι ένας «καθρέφτης» της.

Μέσα στο σπίτι της Χάρις Αλεξίου

Ο αγαπημένος της χώρος όπως φαίνεται είναι η σοφίτα του σπιτιού όπου εκεί βρίσκεται ένας μουσικός θησαυρός. Όπως αναφέρει και σε σχετική της δημοσίευση, πρόκειται για το μουσικό της βασίλειο.

Εκτός από τη σοφίτα στην οποία κρύβει μουσικές μελωδίες, στο σαλόνι της η Χάρις Αλεξίου «κρύβει» μια βιβλιοθήκη γεμάτη γνώσεις. Σε ανάρτησή της φαίνεται πεντακάθαρα μια κρεμ βιβλιοθήκη στην οποία βρίσκονται αμέτρητα στοιχισμένα βιβλία.

Το σαλόνι της είναι ένας συνδυασμός μοντέρνου και κλασικού. Με ξύλινα πατώματα και μια κλασική τραπεζαρία σε μια «ήσυχη» γωνιά απολαμβάνει το δείπνο της με φίλους και οικογένεια ενώ ο χώρος για ξεκούραση, το καθιστικό της, έχει χρωματιστές πινελιές με καλλιτεχνικές νότες που ξεπροβάλουν από όπου κι αν κοιτάξεις.

Στην κουζίνα της κυριαρχεί η λευκή απόχρωση, με νεοκλασικό design, ό,τι πρέπει για μαγειρική έμπνευση.

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια. Όπως έχουμε δει σε άλλη ανάρτησή της, τα λουλούδια είναι τα αγαπημένα της. Φροντίζει να κοσμούν τη βεράντα της δίνοντας έτσι μια εσάνς αισιοδοξίας και χρωμάτων.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *