Το πανεύκολο τρικ για να καθαρίσετε τέλεια τις ράγες στη μπαλκονόπορτα

rages-se-mpalkonoporta

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού στην καθαριότητα είναι οι ράγες στις συρόμενες μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα, όπου μαζεύεται μεγάλη ποσότητα σκόνης!

Όσο και να έχουμε προσπαθήσει, όσες συμβουλές καθαριότητας και να έχουμε διαβάσει, λύση δεν έχουμε βρει.

Τουλάχιστον μέχρι τώρα! Μια χρήστης του TikTok, το νέο κοινωνικό δίκτυο που κυριαρχεί πλέον στο διαδίκτυο, ειδικά στις πιο νέες ηλικίες, δημοσίευσε ένα video, στο οποίο παρουσιάζει το δικό της απίθανο τρικ, για να καθαρίσει την περιοχή. Από τις πιο έξυπνες συμβουλές καθαριότητας που έχουμε δει τελευταία, που μάλιστα έχει γίνει viral!

Η Wonderlife Aliexpress λοιπόν -όπως είναι το όνομα που χρησιμοποιεί στο προφίλ της- χρησιμοποίησε μόνο ένα κοινό σφουγγάρι για τα πιάτα, νερό, σαπούνι κι ένα μαχαίρι και έφτιαξε το μυστικό όπλο κάθε φανατικού της καθαριότητας!

Στην αρχή, παίρνει το σφουγγάρι και το ακουμπά πάνω στις ράγες του παραθύρου. Ύστερα, μ’ ένα στυλό τραβά μικρές γραμμές στο σφουγγάρι, ακριβώς στα σημεία που βρίσκονται οι ράγες.

Μετά, με ένα μαχαίρι κόβει το σφουγγάρι από τη μια άκρη στην άλλη, ακριβώς στα σημεία που ακουμπούσαν οι ράγες. Προσοχή όμως, μην κάνετε πολύ βαθιά κοψίματα -περίπου στη μέση.

Βρέξτε το σφουγγάρι και ρίξτε λίγο προϊόν καθαρισμού.

Πιέστε το σφουγγάρι πάνω στις ράγες, ώστε να εφάπτεται στο κάθε σημείο που κόψατε. Ύστερα, σύρετε το σφουγγάρι έως την αντίθετη πλευρά και θα δείτε τη σκόνη που έχει μαζευτεί να εξαφανίζετε… ως δια μαγείας.

Ένα απλούστατο τρικ, το οποίο θα σας φανεί σίγουρο απόλυτα χρήσιμο!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...