Το «Πάσχα του Καλοκαιριού» στο Άργος Ορεστικό – Πλήθος κόσμου στον Εσπερινό και την λιτανεία της

5e00b242-908c-4a3d-9449-77fda3f9ac62

Εκατοντάδες κόσμου, κατέκλυσε σήμερα το απόγευμα, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Άργος Ορεστικό, όπου τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτανεία των εικόνων της Παναγίας, επί της Θεομητορικής εορτής της κοιμήσεως της.

Ρεπορτάζ Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Στον κατάμεστο Ιερό Ναό για την ακολουθία του Εσπερινού, παρέστη ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπατσόγλου, ο οποίος άγει και την ονομαστική του εορτή, καθώς ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νίκος Χατζηκυριακίδης και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Βιτούλας. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής.

Κατά την διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού, τελέσθηκε και Αρτοκλασία που δεκάδες κάτοικοι της πόλης έφεραν πρόσφορα μαζί με λάδι και κρασί. Αμέσως μετά ψάλθηκαν τα Εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου και ακολούθησε λιτανεία των Ιερών Εικόνων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Τόσο την ακολουθία του Εσπερινού, όσο και της λιτανείας, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που και φέτος προσέτρεξε στη χάρη της Παναγίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *