Το γλυκό ανοιξιάτικο χρώμα που φρεσκάρει την επιδερμίδα επιστρέφει στη μόδα -Φοριέται ήδη από τώρα

stilates-gynaikes-street-style-mallia

Σύμφωνα με την Pantone, τα χρώματα του 2021 είναι δύο -το ανοιχτό γκρι και και το απαλό κίτρινο.

Σε αντίθεση με το Classic Blue της περσινής χρονιάς, που ήταν αρκετά «σκληρό» και πιο δύσκολο να φορεθεί, τα δύο ήσυχα χρώματα όχι απλώς φοριούνται, αλλά συνδυάζονται μεταξύ τους και ήταν τάση ήδη από πέρυσι.

Μάλιστα το γκρι αναδείχθηκε σε τοπ χρώμα του φετινού χειμώμα παίρνοντας τη σκυτάλη από το μπεζ που πρωταγωνίστησε όλες τις τελευταίες σεζόν.

Ωστόσο, παρά την κυριαρχία των neutrals και παρ΄όλο που το μαύρο παραμένει σταθερά το πιο cool και σαγηνευτικό χρώμα της παλέτας με ειδική έμφαση στα φορέματα της φετινής σεζόν, τα φωτεινά χρώματα βρίσκουν το δρόμο προς το spotlight της μόδας, ειδικά όσο πλησιάζει η άνοιξη.

Οι πιο updated γυναίκες της μόδας έχουν ήδη αρχίσει να εντάσουν στις εμφανίσεις τους ένα φρέσκο, γλυκό χρώμα, το οποίο φωτίζει το πρόσωπο και κολακεύει την επιδερμίδα σε κάθε ηλικία.

Το hot pink, δεν είναι «σκληρό» όπως το φούξια και δε είναι ανοιχτό όσο το millenial pink -είναι ένα γεμάτο, ματ χρώμα, μια πιο γλυκιά εκδοχή του σάπιου μήλου και του κλασικού «κοριτσίστικου» ροζ.

Η fashion blogger Lucy Williams συνδύασε εκπληκτικά ένα πλεκτό αμάνικο ροζ τοπ με μαύρο δερμάτινο παντελόνι, δείχνοντας την κατεύθυνση των συνδυασμών που φέρνει η μόδα της νέας χρονιάς.

.Το feminine στοιχείο του χρώματος εξισορροπείται με φαρδιά παντελόνια και chunky μπότες ή συμπληρώνεται από genderless παστέλ χρώματα, τζιν και ενδιαφέροντα αξεσουάρ.

Ένας από τους πιο must τρόπους να το φορέσετε είναι σαν ένα πλεκτό τοπ ή vintage-inspired πουκάμισο, ενώ total looks, συνδυασμοί με λευκό, μαύρο, μπεζ και navy και το all time classic κόκκινο-ροζ συνθέτουν μια πολλά υποσχόμενη γκάμα επιλογών για σούπερ στιλάτες εμφανίσεις.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...