Τι να κάνεις αν είσαι ερωτευμένος με δύο γυναίκες!

enas-antras-dyo-gynaikes

Συνήθως μιλάμε για το άλλο μας μισό και αναφερόμαστε σε ένα άτομο που μας συμπληρώνει και μας αγαπά απεριόριστα. Όμως τι γίνεται αν είσαι ερωτευμένος με δύο γυναίκες; Λοιπόν αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Μία τέτοια κατάσταση σίγουρα είναι μπερδεμένη ειδικά αν είσαι ήδη σε μία σχέση. Όταν είσαι αδέσμευτος, πάλι μπερδεύεσαι γιατί τα συναισθήματα σου είναι μοιρασμένα στα δύο. Φυσικά αν ανταποκρίνεται η μία από τις δύο κοπέλες (ή και οι δύο) τότε υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα αφού δεν είσαι 100% στην μία ή την άλλη. Μην απελπίζεσαι όμως γιατί παρακάτω θα δεις τι μπορείς να κάνεις για να βγεις από το δίλημμα.

Τι να κάνεις αν αγαπάς δύο γυναίκες ταυτόχρονα!

 

Ανάλυσε τα συναισθήματα σου

enas antras dyo gynaikes

Αν αναλύσεις το πως νιώθεις σε βάθος πιθανόν θα βρεις διαφορές μεταξύ των συναισθημάτων σου για την μία και την άλλη κοπέλα. Το να είσαι ερωτευμένος με δύο γυναίκες μπορεί να είναι μία πλάνη. Στην πραγματικότητα πρέπει να καταλάβεις πως ακριβώς αγαπάς αυτές τις γυναίκες και τι διαφορετικό έχουν τα συναισθήματα σου για την μία και την άλλη.

Δες τι ακριβώς θέλεις

antras agkaliazei dyo gynaikes

Κανένας άλλος δεν ξέρει τι ακριβώς θες και χρειάζεσαι, εκτός από εσένα τον ίδιο. Χρειάζεσαι μία σχέση; Δεν σε καλύπτει η σχέση που έχεις; Φοβάσαι την μοναξιά; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που εσύ μπορείς να απαντήσεις. Αν όντως θες να κάνεις σχέση μπορείς να αξιολογήσεις ποια από τις δύο κοπέλες μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη και ποια μάλλον όχι. Οι δικές σου ανάγκες θα καθορίσουν τον τρόπο που θα επιλέξεις.

Έχεις σχέση με μία από τις δύο

erwteymenos me dyo gynaikes

Αν είσαι σε σχέση με μία από τις δύο γυναίκες ήδη, αλλά είσαι ερωτευμένος και με τις δύο υπάρχουν πράγματα που θα διευκολύνουν την κατάσταση. Με την κοπέλα που είσαι ήδη έχεις μάθει τον χαρακτήρα της με τα θετικά και τα αρνητικά του. Η άλλη κοπέλα είναι ένα μυστήριο για εσένα και ίσως αυτό το μεταφράζεις σαν έρωτα.

Από την άλλη μεριά αν η σχέση σου έχει βαλτώσει και δεν θες να το παραδεχθείς μπορεί να μεταφράζεις την αγάπη για την κοπέλα σου σε έρωτα, ενώ ο έρωτας ίσως έχει χαθεί προ πολλού.

Κάνε την επιλογή σου

zeygari sto hliobasilema

Όσο σκληρό κι αν σου φαίνεται κάποια στιγμή θα πρέπει να επιλέξεις. Συναισθηματικά θα είναι χειρότερα για τις κοπέλες αν καταλάβουν πως τα αισθήματα σου είναι μοιρασμένα. Ο Johnny Depp έχει πει ένα πολύ σοφό γνωμικό για τέτοιες καταστάσεις. «Αν αγαπάς δύο άτομα ταυτόχρονα διάλεξε το δεύτερο. Αν αγαπούσες πραγματικά το πρώτο δεν θα υπήρχε δεύτερο.». Πρέπει να αναλογιστείς αν είσαι ερωτευμένος με δύο γυναίκες, ποια από τις δύο μπορεί να γίνει για σένα σύντροφος.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *