Τα δερμάτινα mules από τα Mango είναι το τέλειο παπούτσι για να υποδεχτείς το φθινόπωρο -Mίνιμαλ, με άποψη

nudes000
Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου -ναι οκ, δεν έχει έρθει ακόμα- η ζέστη εξακολουθεί να είναι έντονη.

Οι περισσότερες έχουμε πλέον επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές πιο ξεκούραστες και ανανεωμένες.

Αν και αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με μια μικρή νοσταλγία, κοιτάζουμε με αισιοδοξία προς την νέα σεζόν. Και μπορεί ο καιρός να μην ταιριάζει ακριβώς με την διάθεσή μας, όμως στόχος είναι να δείχνουμε κομψές και στιλάτες και αυτή την μεταβατική περίοδο.
Τα νέα φθινοπωρινά κομμάτια βρίσκονται ήδη στα ράφια των αγαπημένων μας brand.

To Σεπτέμβριο αναζητάμε κομμάτια κομψά και δροσερά, με χαλαρές γραμμές και μίνιμαλ αποχρώσεις. Έτσι το παιχνίδι του στιλ κρίνεται στα αξεσουάρ.

Από την άλλη, τα παπούτσια αυτή την περίοδο όπως και την άνοιξη μας προβληματίζουν. Σιγά σιγά αντικαθιστούμε τις άνετες σαγιονάρες και τα σανδάλια με κλειστά. Εμείς, βρήκαμε το ιδανικό παπούτσι για τα πρώτα φθινοπωρινά λουκ στα Mango.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι δερμάτινα mules με τακούνι σε μαύρο και με cowboy γραμμή. Τα mules είναι ιδανικά για να φορεθούν με τις λινές παντελόνες αλλά και βερμούδες του καλοκαιριού, καθώς και με τα printed φορέματα και να δημιουργήσουν ρετρό και boho σύνολα.

Είναι προσιτά και θα τα φορέσετε για πολλές ακόμα σεζόν.

Αποκτήστε τα εδώ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...