Σύλληψη για κλοπή : Στο Αργος Ορεστικό Καστοριάς έκλεψαν 6 χιλάδες ευρώ προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο ημεδαποί, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο-συνεργός τους

Εξιχνιάστηκε χθες, (06-07-2017) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, κλοπή που διαπράχθηκε το Μάιο του 2017 Στο Αργος Ορεστικό Καστοριάς και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δυο (2) ημεδαπών, ηλικίας 26 και 31 ετών.

Συγκεκριμένα, την 08-05-2017  76χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι την ίδια ημέρα την επισκέφτηκε στην οικία της Στο Αργος Ορεστικό Καστοριάς, ένα άγνωστο άτομο, το  οποίο προσποιούμενο υπάλληλο της Δ.Ε.Η., αφού εισήλθε στην οικία της και ακολούθως στην οικία του 53χρονου γιού της, κατάφερε με τη μέθοδο της απασχόλησης να αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό πόσο των έξι χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (6.400€) και άγνωστο αριθμό χρυσών λιρών, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τον ανέμεναν δύο (2) άτομα-συνεργοί και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι προαναφερόμενοι ημεδαποί ηλικίας 26 και 31χρονών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς για την ταυτοποίηση του συνεργού τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Comment