Συνεργασία -έκπληξη: Με ποια θα τραγουδά φέτος η Δέσποινα Βανδή

despoina-vandi-synergasia

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της, με ποια μεγάλη τραγουδίστρια θα συνεργαστεί φέτος η Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του χειμώνα, που αναμένεται να πάει εξαιρετικά. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη για άλλη μία πετυχημένη σεζόν. Φέτος, λοιπόν, θα τραγουδά μαζί με την Πάολα και η συνεργασία αυτή είναι σίγουρο, πως θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους φαν των μπουζουκιών.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συζητούσα με φίλους και συναδέλφους και έμαθα διάφορα, καταρχήν για εσάς που θέλετε να βγαίνετε έξω και να τα “σπάτε” να σας πω ότι ένα από τα σχήματα του χειμώνα που περιμένουμε ότι θα πάνε πολύ καλά είναι…». «Η Δέσποινα Βανδή με την Πάολα, αναμένεται να μοιραστούν την σκηνή και να γίνει χαμός! Φαίνεται να έχουν δώσει τα χέρια οι δύο κυρίες…»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Happy Day» για την Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή φέτος θα συνεργαστεί με την Πάολα και αναμένεται να έχει άλλη μία πολύ επιτυχημένη σεζόν.

Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...