Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη: Στο επίκεντρο η περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου

3

Τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, επισκέφτηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Εσωτερικών-αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, τον Βουλευτή Πέλλας Βασίλη Βασιλειάδη και τον Γενικό Συντονιστή Οργανωτικού της Ν.Δ. στη Δυτική Μακεδονία Στέργιο Αδάμ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας,  ο Δήμαρχος Καστοριάς πραγματοποίησε μια σύντομη ενημέρωση στον Υφυπουργό σχετικά με την ανοδική πορεία  που παρουσιάζει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, την εξέλιξη των έργων, αλλά και τις προκλήσεις και τα τρέχοντα ζητήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος.

Ο κ. Κορεντσίδης επεσήμανε επίσης,  ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρήζει υποστήριξης από το Κεντρικό Κράτος, έτσι ώστε οι Δήμοι να είναι βιώσιμοι και να υλοποιούνται έργα ανάπτυξης και υποδομής επ’ ωφελεία των δημοτών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *