Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με την Ένωση Φιλανθρωπικών Σωματείων Κυριών & Δεσποινίδων Έδεσσας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με την Ένωση Φιλανθρωπικών Σωματείων Κυριών & Δεσποινίδων Έδεσσας

Συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέα τους και ζήτησαν τη στήριξη του κ. Θεοδωρίδη

Συνάντηση στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με εκπροσώπους της Ένωσης Φιλανθρωπικών Σωματείων Κυριών και Δεσποινίδων Έδεσσας. Το θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η δομή να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη ζητώντας τη στήριξή του ώστε να συνεχίσει ο φορέας να επιχορηγείται και να μπορέσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στα 30 περίπου παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού «Άσυλο του Παιδιού» στην Έδεσσα, για τη λειτουργία και συντήρηση του οποίου η Ένωση Φιλανθρωπικών Σωματείων έχει την απόλυτη ευθύνη. Παράλληλα, η Πρόεδρος της Ένωσης κα. Κυβέλη Μπουραζάνη ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρίδη για τις πρωτοβουλίες που πήρε το προηγούμενο διάστημα επιλύοντας προβλήματα του μη κερδοσκοπικού φορέα και διευκολύνοντας το πολύπλευρο έργο της Ένωσης..

Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τις κυρίες της Ένωσης για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *