Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη!

ALEKSANDREIO1_533_355

Επιτέλους… λευκός καπνός! Μετά από αρκετές ημέρες, όπου το θέμα “σερνόταν”, πάρθηκε τελικά η απόφαση ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη να γίνει στο “Nick Galis Hall”, στις 18 Φεβρουαρίου.

Πέρασε από… σαράντα κύματα, ακούστηκε πως θα γίνει σε διάφορες έδρες -χιουμοριστικά γράφτηκε να γίνει και εκτός Ελλάδας- αλλά πάρθηκε τελικά την Παρασκευή η απόφαση από την ΕΟΚ για την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη. Τόπος διεξαγωγής… η Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρεια ή Nick Galis Hall.

Η Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κάθισε στο ίδιο… τραπέζι με τους εκπρόσωπους των δυο ΚΑΕ, αλλά και της Αστυνομίας. Η επιλογή της Λάρισας απορρίφθηκε, ο Άρης πρότεινε τελικό στο Αλεξάνδρειο, η ΕΟΚ θέλησε να γίνει κλήρωση ανάμεσα στο Ηράκλειο και το ΟΑΚΑ και τελικά τη λύση την έδωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” συναίνεσαν στην πρόταση του Άρη κι έτσι ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο “Nick Galis Hall” το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *