Στην Καστοριά το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας της Ρωσίας

ethniki-kopilasias-rosias-kastoria

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Καστοριάς κ. Ρήμος Αθανάσιος και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων, για τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας της Ρωσίας να διεξαχθεί στην Καστοριά  από 19 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2020, ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών/Γυναικών.

Στην προσπάθεια  αυτή συνέβαλε σημαντικά και η Ελληνική πρεσβεία της Μόσχας την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς,  για τις προσπάθειες της, προκειμένου να εκδοθούν  οι βίζες για τους Ρώσους αθλητές.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Ομάδα  Κωπηλασίας της Ρωσίας και συγκεκριμένα τον Team Manager Ishvedov Mikhail και τον προπονητή Κovalen Dmitrii, για την αποδοχή τους να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους στην πόλη της Καστοριάς και να κάνουν χρήση όλων των Αθλητικών  εγκαταστάσεων του ΔΗΝΑΚ, γεγονός που σημαίνει ότι η συνεχή μας συνεργασία είναι άψογη και οι ναυταθλητικές μας εγκαταστάσεις αλλά και η λίμνη της Καστοριάς είναι οι πλέον κατάλληλες για την προετοιμασία μιας τόσο ισχυρής Εθνικής Κωπηλατικής ομάδας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ..Δ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *