Σούπερ μάρκετ: Νέο ωράριο λειτουργίας – Κλειστά την Κυριακή, 29 Μαρτίου

super-market_1-732x410

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ανακοίνωσε το νέο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, στη σκιά της πανδημίας κορονοϊού.

Νέο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, με φόντο την πανδημία κορονοϊού.

Από την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 έως και το Σάββατο 25 Απριλίου 2020, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων διαμορφώνεται ως εξής, σύμφωνα με το skai.gr:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 21:00.
  • Σάββατο από 07:00 έως 20:00.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων θα παραμείνουν κλειστά.

Παπαθανάσης: Κλειστά την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης είχε προαναγγείλει πως θα είναι κλειστά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή, καθώς δεν είχαν κίνηση τις Κυριακές που ήταν ανοιχτά.

«Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως την Κυριακή θα είναι κλειστά.

Χαρδαλιάς: Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στα σούπερ μάρκετ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε από την πλευρά του πως με δεδομένο ότι η κατάσταση στα σουπερ μάρκετ ομαλοποιήθηκε, αλλάζει εκ νέου το ωράριο.

Όπως σημείωσε θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή από 07.00 μέχρι 21.00 και το Σάββατο από 07.00 έως 20.00. Σε ό,τι αφορά την Κυριακή θα είναι κλειστά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *