Σε φάση ολοκλήρωσης η ανακατασκευή της μητροπολιτικής παιδικής χαράς στο Ντολτσό

images

Με την τοποθέτηση των παιχνιδοκατασκευών προχωρά το έργο αναβάθμισης και ανακατασκευής της μητροπολιτικής παιδικής χαράς στο Ντολτσό, ένα έργο το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και στο οποίο ανταποκρίθηκε ο Δήμος Καστοριάς.

Ο  νέος χώρος, ο οποίος θα παραδοθεί εντός των επόμενων εβδομάδων θα είναι πλήρως λειτουργικός και ασφαλής, βασισμένος στα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα και της Ελληνικής νομοθεσίας και θα αποτελέσει έναν χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης των μικρών παιδιών και παράλληλα  ένα ευχάριστο σημείο συνάντησης των γονέων.

Συνολικά έχουν ολοκληρωθεί 13 νέες  παιδικές χαρές στον Δήμο Καστοριάς, τόσο  εντός της πόλης, όσο και στους οικισμούς, 2 βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ έχουν τοποθετηθεί όργανα παιδικών χαρών σε 11 ακόμα οικισμούς.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής Καστοριάς είναι η κάθε γειτονιά της πόλης και ο κάθε οικισμός να αποκτήσει τη δική του παιδική χαρά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...