Σίλια Λιόγα: «Μαέστρο, Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος σύζυγος πατέρας και παππούς…

synt

Μαέστρο ,
Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος σύζυγος πατέρας και παππούς .. έφυγες ευτυχισμένος στα 87 σου με αγάπη από όλους μας.. Μπόρει να μη μπόρεσα να σε χαιρετήσω όπως θα ήθελα λόγω των έκτακτων μετρων … Όμως ήμουν πολύ τυχερή π ησουν δίπλα Μ σε όλα τα βήματα και σε έζησα σε χόρτασα και σε αγάπησα σαν πατέρα δύο φορές.
Αλλά πιο τυχερή ήμουν γιατι με έμαθες να τραγουδάω και να ντύνω όλες τις στιγμές με το τραγούδι .. τις χαρές και τις λύπες.

Ήσουν και συ όμως τυχερός . Με όλα τα καλά .. χαρές τραγούδια ταξίδια μια όμορφη οικογένεια και πολλούς καλούς φιλους.. και σε αγαπούσαν ολοι… Δεν υπήρχε στη Καστοριά κανένας να πει κακό λόγω για σένα. Ήσουν αξιολατρευτος.

Απ΄ολους λοιπόν τη γυναίκα σου τα παιδιά σου και μας τα τρία εγγόνια σου καλό παράδεισο αγόρι μου. Να τραγουδάς από ψηλά και να σε σκεφτόμαστε πάντα με καμάρι όπως σε όλη τη ζωή φουσκωναμε π ησουν συγγενής μας.

Λοιπον… Ένας καλός άνθρωπος λιγότερος.

Υγ. Στο υπόσχομαι παππουλη μου .
Μέχρι να πεθάνω θα τραγουδάω…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *