Πως θα συνδυάσετε Τζιν + Πουλόβερ

combo0812_

Τζιν και πουλόβερ ίσως το πιο κλασικό ντύσιμο κάθε Χειμώνα. Παρόλα αυτά υπάρχει υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος που αξίζει να ανακαλύψουμε προκειμένου να φορέσουμε τα πλούσια πουλόβερ μας κομψά μαζί με τα τζιν παντελόνια μας. Ποιο τζιν ταιριάζει με εκείνο το στυλ πουλόβερ, και ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια που θα απογειώσει κι άλλο το look; Ένα παιχνίδι στιλιστικό που είμαι σίγουρη πως όλες σας ενδιαφέρει, καθώς όλες έχουμε στη ντουλάπα μας ένα πουλόβερ και ένα τζιν τουλάχιστον – ας το φορέσουμε παραπάνω από καλά λοιπόν..

Mom jeans + Ζιβάγκο

Πως θα συνδυάσετε Τζιν + Πουλόβερ

Ολοκληρώστε το στυλ τους επιλέγοντας ένα ζευγάρι ankle boots με λεπτό ή χοντρό τακούνι.

Τζιν σε ίσια γραμμή + Φαρδύ Πουλόβερ 

Πως θα συνδυάσετε Τζιν + Πουλόβερ

Συμπληρώστε το outfit επιλέγοντας είτε λεπτεπίλεπτα ψηλοτάκουνα, είτε αθλητικά παπούτσια. Προσθέστε ένα κόκκινο κραγιόν ή κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και είστε έτοιμες.

Cropped Τζιν + Boxy Πουλόβερ

Πως θα συνδυάσετε Τζιν + Πουλόβερ

Τα Cropped τζιν παντελόνια ταιριάζουν με τα πουλόβερ σε φαρδιά γραμμή και κοντό μήκος. Συμπληρώστε το συνδυασμό του πουλόβερ και του τζιν σας με μυτερά flat ή ψηλοτάκουνα ώστε να επιμηκυνθεί η σιλουέτα σας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *