Πρόεδρος ΔΕΘ – HELEXPO: «Ο Γιάννης Κορεντσίδης είναι ένας άνθρωπος της αγοράς με ικανότητες.

8Y1B7862-696x461

Την Καστοριά επέλεξε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο Πρόεδρος της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, Τάσος Τζήκας, ο οποίος παρευρέθηκε μάλιστα, το Σάββατο 9 Μαρτίου, στην επίσημη έναρξη λειτουργίας του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά», του Γιάννη Κορεντσίδη.

Στο καλωσόρισμά του, ο Γιάννης Κορεντσίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «ο Προφήτης Ηλίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ευχαρίστησε για την παρουσία τους το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την πλατεία Ομονοίας, όπου βρίσκεται συμβολικά το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των στελεχών* της ΔΕΘ, κάνοντας λόγο για καλούς συνεργάτες και φίλους που αγαπούν την Καστοριά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας ανέφερε ότι “ο Γιάννης Κορεντσίδης είναι φίλος καταρχάς. Συνεργαστήκαμε και αναμορφώσαμε μαζί την Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, υλοποιώντας μία ιδέα που ήταν δική του. Είμαστε συνεργάτες και φίλοι αρκετά χρόνια και αγαπήσαμε την Καστοριά ακόμα περισσότερο απ’ ότι την αγαπούσαμε”, τονίζοντας πως “ο Γιάννης είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος της αγοράς με ικανότητες. Χαιρόμαστε που τέτοιοι άνθρωποι ασχολούνται με τα κοινά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Γιάννη, οι φίλοι σου, οι άνθρωποι που σε ξέρουνε ξέρουν ότι μπορείς να είσαι ένας καλός Δήμαρχος”.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης υπογράμμισε πως “τον Γιάννη τον γνωρίσαμε μέσα από την δουλειά, ώρα για δουλειά για την Καστοριά Γιάννη, θα είσαι ο καλύτερος Δήμαρχος”.

*Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΘ και Αλέξης Τσαξιρλής Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ

Ιστοσελίδα Συνδυασμού: https://www.oragiadouleia.gr/

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...