«Ποταμός» ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη»

Screenshot_2021-01-22 Ποταμός ο Πέτρος Κωστόπουλος Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη Zappit

Απάντηση τελειωτική δίνει ο Πέτρος Κωστόπουλος και για το Ντουμπάι…

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο εκδότης αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε όλα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, έπειτα από το ταξίδι στο Ντουμπάι, ενώ απάντησε δίχως να μασήσει στιγμή τα λόγια του σε όσους τον έκριναν.

Παράλληλα, προχώρησε σε έναν απολογισμό ειλικρίνειας της τελευταίες δεκαετίας. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος σημείωσε με σαφήνεια πως «τον τελευταίο καιρό μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας, ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα, ούτε έφερα τον κορονοϊό μέσα σε βαλίτσα».

«Έκανα το κουνέλι δέκα χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας ήταν η κατάθλιψη» πρόσθεσε. «Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος».

«Το παραμυθάκι για μένα ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους του 2021. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος. Έγινε ένας πόλεμος έξι, εφτά χρόνια ο οποίος και εξέθετε ανθρώπους ανά πάσα στιγμή» εξήγησε στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Είμαι ο μοναδικός εκδότης που, όταν φαλίρισα, είχα απλήρωτους τους εργαζομένους μόνο τον τελευταίο μήνα των δεδουλευμένων τους. Αυτό το παίρνουν κάποιοι, το διαστρεβλώνουν και λένε πως χρωστάω Μου χρωστούσαν 8 εκατομμύρια φέσι διαφημιστικές και εταιρείες που φαλίρισαν. Αν τα είχα, θα είχαν πληρωθεί όλοι. Εμένα δεν με λυπήθηκε κανένας».

«Έδωσα τα δυο σπίτια μου, τα λεφτά μου, λεηλάτησαν την εταιρεία μου πριν καν έρθει η διαδικασία πληρωμής και όλοι είπαν χωρίς να ψάξουν. Στην Ελλάδα υπήρχε ένας πόλεμος για 7 χρόνια. Ήμουν από τα θύματα αυτού του πολέμου» ανέφερε, ακόμα, στο βραδινό talk show. «Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου έναν τρομακτικό ρόλο. Ήταν πολιτική εξόντωσης».

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε μια διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *