ΠΑΟΚ: Σε αναμμένα κάρβουνα μετά το λάθος με τα ληγμένα δελτία -Αναζητά ευθύνες ο Ιβάν Σαββίδης

ivan-savvidis-aytokinito-somatofylakas

Το σοβαρότατο λάθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να μην ανανεώσουν τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, μία ισοπαλία που τον διατηρεί σε θέση ισχύος για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πριν από τον αγώνα ο τέταρτος διαιτητής ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως 12 δελτία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έχουν λήξει και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να αγωνιστούν.

Το πρόβλημα μάλιστα υπήρχε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν ανακάλυψε κανείς το θέμα και η ένσταση θα έπρεπε να γίνει εντός 48 ωρών. Τόσο χρόνο έχει και η ΑΕΚ για να υποβάλει ένσταση αν επιθυμεί, κάτι που θα φέρει αυτήν σε θέση ισχύος για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αφαίρεση βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, στον ΠΑΟΚ είναι σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς πρέπει να περιμένουν σήμερα και αύριο για να δουν αν η ΑΕΚ θα υποβάλει τελικά ένσταση ή όχι, με τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο, να μην περιμένει απλά αυτές τις εξελίξεις. Σύμφωνα με τις αθλητικές ιστοσελίδες, ο ηγέτης των περσινών πρωταθλητών ήταν έξαλλος με την «γκάφα» που υπέπεσε η ομάδα του και επικοινώνησε με τους συνεργάτες του, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες σε όποιους δεν φρόντισαν να ανανεωθούν τα δελτία.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», μόλις έγινε γνωστή η είδηση, την επιβεβαίωσαν και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον το αν θα κάνει την κίνηση η ΑΕΚ και θα καταθέσει ένσταση.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/paok-lathos-me-ligmena-deltia-exallos-o-sabbidis

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...