Ο Πέτρος των Alcatrash στο νοσοκομείο για εγχείριση -Η ανάρτησή του στο Instagram

petros-pilarinos-alcatrash

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των Alcatrash έλειπε την Παρασκευή από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».
Παρότι ο Πέτρος Πυλαρινός υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη στα social media, όπως και όλα τα μέλη του συγκροτήματος του νέου τους κλιπ «Ξανά», που ντύνει οπτικά με εικόνες από την ταινία «Για Πάντα» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού, το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, εντούτοις χρειάστηκε να λείπει από την εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά.

Βίντεο: Η ανάρτηση του Πέτρου των Alcatrash

Το βράδυ της Πέμπτης, ο ίδιος ο τραγουδιστής των Alcatrash με ανάρτησή του στο Instagram εξηγούσε τους λόγους της απουσίας του. «Δεν θα είμαι στο «Καλό Μεσημεράκι» της ερχόμενες ημέρες γιατί έχω προγραμματίσει μια επέμβαση ρουτίνας στο διάφραγμα, εδώ και πάρα πολύ καιρό και θα με αντικαταστήσουν πολύ γνωστοί τραγουδιστές» έλεγε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Πυλαρινός.

Η φωτογραφία του τραγουδιστή των Alcatrash λίγο πριν το χειρουργείο

Ο Πέτρος Πυλαρινός ανάρτησε λίγο αργότερα μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, φορώντας ποδονάρια, σκουφί, την ειδική ρόμπα και κάλτσες χειρουργείου, λίγο πριν μπει για την προγραμματισμένη επέμβαση στις φωνητικές χορδές.

Το Insta Story του Πέτρου Πυλαρινού λίγο πριν την εγχείριση
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...