Ο μεγιστάνας του real estate συμπαίκτης του Καρυπίδη και το νέο γήπεδο του Αρη

[354673] EUROPA CONFERENCE LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Καρυπίδης έφτιαξε πολύ καλή ομάδα στην Αρη, αλλά όσα ετοιμάζει για το νέο γήπεδο, με συμπαίκτη των Νικόλαο Τριμμάτη, μπορεί να αλλάξουν την ιστορία.

Ο Αρης είναι η ομάδα που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση στο φετινό καλοκαίρι. Οι μεταγραφές που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν από ψηλά ράφια και προκάλεσαν ικανοποίηση και χαρά στους φίλους των Κίτρινων. Μπορεί η Ευρώπη να χάθηκε με τρόπο σκληρό, ωστόσο ο Αρης χτίζει ομάδα που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε όλους!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει στόχο να πάει παρακάτω το πρότζεκτ της ομάδας του. Εχοντας στο μυαλό του ένα άνοιγμα πολλών, δεκάδων εκατομμυρίων, που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του Αρη. Ενα άνοιγμα που δεν αφορά κάτι άλλο από τη δημιουργία του νέου γηπέδου των Κίτρινων. Σε διαφορετική τοποθεσία από αυτή που βρίσκεται σήμερα το Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κινήσεις που γίνονται στον Αρη φαίνεται ότι είναι στοχευμένες. Ηδη επιβεβαιώνεται επίσημα πως «συμπαίκτης» του Καρυπίδη στην ΠΑΕ και σε ρόλο αντιπροέδρου, βρίσκεται από εδώ και πέρα ένα πανίσχυρο όνομα του real estate. Ο λόγος για τον Νικόλαο Τριμμάτη. Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο βρετανικό real estate, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας επενδύσεων και διαχείρισης ακινήτων Concept Business Group με έδρα το Λονδίνο, καθώς έχει καταγεγραμμένες στο ενεργητικό του συμφωνίες συνολικής αξίας άνω των 2 δισ. λιρών!

Ηδη ο Τριμμάτης εμφανίζεται ανοιχτά στον Αρη. Εχει βρεθεί σε κοινές εξόδους με τον Θοδωρή Καρυπίδη και η ΠΑΕ ενημέρωσε την εβδομάδα που πέρασε ότι η παρουσία του θα γίνει και επίσημη, θεσμική, με μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να τον κάνει αντιπρόεδρο. Και κυρίως συμπαίκτη στο σχέδιο που έχει για τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα του γηπέδου δεν είναι κάτι θεωρητικό. Εδώ και καιρό η ΠΑΕ κάνει προεργασία στην υπόθεση, έχοντας συνεργασία με την κυβέρνηση και πλέον ήρθε ο καιρός για εξελίξεις. Την Παρασκευή 19 Αυγούστου ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με όλους τους αρμόδιους (υπουργεία, δήμο, υπηρεσίες κλπ), με σκοπό να προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα.

Το πλάνο αναφέρει πως ο Άρης θα κρατήσει 50-60 στρέμματα (από τα συνολικά 170) για το γήπεδο και ο επενδυτής θα διατηρήσει τα υπόλοιπα για να τα εκμεταλλευτεί. Στο χώρο θα γίνουν εγκαταστάσεις γραφείων, κατοικιών κ.α., ενώ τα 20 στρέμματα του γηπέδου “Κλεάνθης Βικελίδης” θα δοθούν στο δήμο Θεσσαλονίκης, για να δημιουργηθεί ένα Μητροπολιτικό Πάρκο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *