Ο Αντετοκούνμπο «εκθρόνισε» τον Λεμπρόν Τζέιμς: Καλύτερος παίκτης του NBA για το 2020 ο Ελληνας σούπερ σταρ!

giannis-adetokunbo-nba-bucks-lebron-12-09-2019

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τα πήγε καλά, όπως και όλη η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, στο Μουντομπάσκετ 2019, ωστόσο στο NBA παραμένει τεράστιο κεφάλαιο.

Ωστόσο, ο MVP του NBA πάντως θα ξεκινήσει τη φετινή του σεζόν με τον Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας περίοπτη θέση στους fans του κορυφαίου Πρωταθλήματος του κόσμου, μαζί και στη λίστα του Sports Illustrated. Το διάσημο περιοδικό έφτιαξε την 6η ετήσια λίστα με το Top100 των NBAers του 2020, τοποθετώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφή της λίστας και τον Λεμπρόν Τζέιμς στην τρίτη θέση! Μάλιστα, ο Ελληνας σούπερ σταρ «εκθρόνισε» τον Λεμπρόν Τζέιμς από την πρώτη θέση μετά από έξι χρόνια που την είχε!

Δείτε παρακάτω την κορυφαία 10άδα (από τους 100) του Sports Illustrated, το οποίο επισημαίνει πως η επιλογή έγινε καθαρά με υποκειμενική αξιολόγηση και αντικειμενικά στοιχεία χωρίς να επηρεάζεται από την ομάδα του κάθε παίκτη.
Οι 10 πρώτοι του Sports Illustrated

Η λίστα με τους 10 πρώτους τους Sports Illustrated:

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)
Καουάι Λέοναρντ (Κλίπερς)
Λεμπρόν Τζέιμς (Λέικερς)
Στέφεν Κάρι (Ουόριορς)
Τζέιμς Χάρντεν Ρόκετς)
Άντονι Ντέιβις (Λέικερς)
Τζόελ Εμπίντ (Σίξερς)
Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)
Πολ Τζορτζ (Κλίπερς)
Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ)

Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *