Ορκίστηκε Δήμαρχος ο Γιάννης Κορεντσίδης

korentsidis1

Πανηγυρικό χαρακτήρα είχε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε αργά σήμερα (24/8) το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Καστοριάς.

Προηγήθηκε Ακολουθία και Αγιασμός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ και κ. Σιατίστης Αθανασίου, πλαισιωμένων από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας. Ο δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσαν θρησκευτικό όρκο, ενώ μόνο ο Γιώργος Τίγκας από το ΚΚΕ, έδωσε πολιτικό όρκο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ συνεχάρη τον νέο δήμαρχο και τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους. Με καταφανή συγκίνηση ο νέος δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, έστειλε μήνυμα συνεργασίας και ενότητας προς όλους του συνδυασμούς, τους φορείς και τους πολίτες του δήμου Καστοριάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *