Ολλανδία: Παίρνουν δίπλωμα οδήγησης κάνοντας σεξ

e2a45add0a363e6694682cdcdaaf8631_L

Στην απελευθερωμένη Ολλανδία έχουν άλλου είδους προβλήματα. Τις τελευταίες μέρες, η κυβέρνηση της χώρας αποδέχθηκε ότι είναι νόμιμο για τους δασκάλους/ δασκάλες οδήγησης να προσφέρουν μαθήματα με αντάλλαγμα σεξ, αρκεί οι μαθήτριες/ μαθητές να είναι άνω των 18.

Οι σχολές οδήγησης, σύμφωνα με δημοσίευματου Dutch News.Nl, δεν παραβιάζουν τον νόμο εάν λάβουν πληρωμή για μαθήματα υπό τη μορφή σεξουαλικής χάρης. Το γεγονός, επιβεβαίωσαν δύο υπουργοί (Δικαιοσύνης και Μεταφορών) μετά από σχετική ερώτηση στη Βουλή περί παράνομης πορνείας.

Όπως διευκρίνισαν, η προσφορά μαθημάτων οδήγησης με αντάλλαγμα σεξ δεν αποτελεί πορνεία, καθώς δεν «πωλείται» σεξ. Ωστόσο, αν γίνει αλλιώς η διαδικασία – δηλαδή να προσφερθεί σεξ με αντάλλαγμα μαθήματα- είναι αδίκημα. Μπέρδεμα ε;

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο υπουργοί διευκρίνισαν ότι η πρακτική αυτή, αν και δεν είναι παράνομη, είναι «ανεπιθύμητη», καθώς και ότι οι δάσκαλοι οδήγησης δεν θα έπρεπε να χάσουν την άδειά τους για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται κίνδυνος για την κυκλοφορία.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...