Οι στιλάτες φούστες επιστρέφουν στη μόδα του καλοκαιριού

emili-skirt

Τα τελευταία χρόνια, τα φορέματα αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές του καλοκαιρινού στιλ.

Όχι ότι τα φορέματα έφυγαν ποτέ από τη μόδα, αλλά τις τελευταίες σεζόν απελευθερώθηκαν από τον formal χαρακτήρα τους και έγινα πιο πρωινά, πιο σπορ και πιο casual.

Έτσι, άρχισαν να κυριαρχούν στο ντύσιμο κλέβοντας λίγη από τη δόξα της φούστας, που ήταν ως τώρα η ενδιάμεση, πιο ευκολοφόρετη εκδοχή του feminine ντυσίματος.

Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά και οι γυναίκες της μόδας επενδύουν σε ντελικάτες φούστες που φοριούνται όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Αέρινες μίντι, οι κλασικές πλισέ που λατρεύουν οι royals και δίνουν αέρα κομψότητας, οι boho chic maxi φούστες με prints και φυσικά οι αγαπημένες denim είναι μόνο μερικές από τις φούστες που θα δείτε φέτος σε γυναίκες με ενημερωμένο στιλ.

Ένα νέο στιλ που βλέπουμε όλο και συχνότερα είναι οι φούστες που θυμίζουν παρεό -με κόμπο στο μπροστινό μέρος, έντονα χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα και prints.

Φυσικά, μην ξεχνάτε τα μίνι. Σικάτα και classy σχέδια με ψηλόμεση εφαρμογή, κουμπιά αλλά και βολάν κάνουν τα μίνι πιο stylish από ποτέ, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και όλες τις ώρες.

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα ωραιότερα καλοκαιρινά looks με φούστα και διαλέξτε το κατάλληλο στιλ για εσάς.

Full skirt με έντονο print

Φούστα με ψηλό σκίσιμο

Μίντι τζιν φούστα

Απρόμαυρη πουά με ρετρό αέρα

Kλος με λουλούδια

γυναίκα με φούστα

Μαύρη φούστα με midriff floss

γυναίκα με φούστα

Σατέν slip skirt

γυναίκα με φούστα

bovary.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *