Ξεκίνησαν οι εργασίες Αναβάθμισης των Υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου

1-13

Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου που θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους λάτρεις του αθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 121.892 € που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Π.Ε. Καστοριάς.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και του Αθλητικού Σωματείου «Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς (ΣΧΟΚ)».Οι εργασίες που θα υλοποιηθούν, περιλαμβάνουν:

Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξαρτημάτων (καινούριων και αμεταχείριστων) για τον υπάρχοντα μεγάλο συρόμενο αναβατήρα.

Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την εκτέλεση ειδικών ποιοτικών ελέγχων (ετήσιου Ε1, και πενταετίας Ε2) που αφορά και στους δύο αναβατήρες: του μεγάλου συρόμενου αναβατήρα και του συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby-lift).Η Περιφερειακή Αρχή προχωρά σε παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της ποιότητας ζωής, αλλά και στην τουριστική αναβάθμιση ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...