Νέα τάση -Το αντικείμενο που λατρεύουν οι φανατικοί της διακόσμησης και υπόσχεται να κάνει κάθε δωμάτιο σούπερ στιλάτο

saloni-kanapes-karekla

Ένας από τους λόγους που κανείς κάνει μανιωδώς scroll down στο Instagram είναι για να ανακαλύψει νέα trends. Πιο συγκεκριμένα, οι πηγές έμπνευσης για νέες στη διακόσμηση είναι απεριόριστες, αρκεί κανείς να τις αναζητήσει με τα κατάλληλα hashtags και στα κατάλληλα accounts!

Όποιον design lover και να ρωτήσετε θα σας πει ότι, μια από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι να ανατρέχει στο Instagram για να βρίσκει νέες ιδέες και καινούργια trends στη διακόσμηση. Τάσεις και αντικείμενα που θα τον εμπνεύσουν ώστε να δώσει και στο δικό του σπίτι αέρα ανανέωσης. Θα το κάνουν στιλάτο και κομψό, bohemian ή φουτουριστικό, ανάλογα με το προσωπικό γούστο και την προσωπικότητα όσων κατοικούν σε αυτό!

Ένα από τα trend λοιπόν που υπόσχονται να αλλάξουν εντελώς την όψη ενός δωματίου και να του δώσουν άποψη είναι οι καθρέφτες σε ακανόνιστο σχήμα. Πείτε «αντίο» σε αυστηρά γεωμετρικά σχήματα, ορθογώνια, τετράγωνα, οβάλ και κύκλους. Πλέον, η τάση θέλει τους καθρέφτες να είναι όσο πιο ακανόνιστους γίνεται, πιο cool και ευφάνταστους! Και αν νομίζετε ότι το νέο αυτό trend δεν ταιριάζει σε εσάς που δηλώνετε εραστές του κλασικού και το βρίσκετε υπερβολικά futuristic, ξανασκεφτείτε το.

Πέρα από τα psychedelic και πιο avant-garde σχέδια, θα βρείτε και καθρέφτες με ακανόνιστο σχήμα τα οποία ωστόσο αποπνέουν κλασική αισθητική και κομψότητα ή πιο μίνιμαλ διάθεση για τους εραστές της λιτής διακόσμησης. Φυσικά, αν σας εκφράζει, μπορείτε να πάτε all in και να αναζητήσετε το πιο ακανόνιστο και funky σχήμα ever για τον χώρο που θέλετε.

Οι καθρέφτες που σίγουρα θα μας απασχολήσουν αρκετά τους επόμενους μήνες ταιριάζουν άψογα στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι. Θα χαρίσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας πνοή ανανέωσης, στιλ και μια πολύτιμη design πινελιά που θα κάνει τη διαφορά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *