Με 17 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού

13754510_173685783044225_8361896783040090406_n

Με 17 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Την  Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 20:30 στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Ορεστικού,  θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αντικείμενο τη λήψη απόφασης στα θέματα της ακόλουθης Ημερήσιας Διάταξης:

 

  1. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση καταστρώματος δημοτικών οδών και ασφαλτόστρωση νεοδιανοιχθέντων». Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

 

  1. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο: «Ανοιχτά κέντρα εμπορίου» του Ε.Π.: «Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του θεματικού άξονα προτεραιότητας 3 με τίτλο: «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» (ΕΣΠΑ 2014-2020). Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

 

  1. Έγκριση υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου Καστοριάς για την υλοποίηση της πράξης : «Ανοιχτά κέντρα εμπορίου». Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

 

  1. Έγκριση υποβολής αιτήματος για τον χαρακτηρισμό της συγκοινωνιακής γραμμής που συνδέει την πόλη του Άργους Ορεστικού με τους οικισμούς του πρώην Δήμου Ίωνα Δραγούμη ως υπεραστικής. Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

 

  1. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου χωρίς προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ.. Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

 

  1. Τροποποίηση της με αριθ. 170/2018 απόφασης του Δ.Σ. με θέμα: «Αναμόρφωση των οικονομικών στόχων του Ο.Π.Δ. του Δήμου για το έτος 2018.» Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Εξειδίκευση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων στον Κ.Α. 00.6433 «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών». Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Εξειδίκευση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων στον Κ.Α. 00.6731.01 «Επιχορήγηση εκκλησιών Δήμου Άργους Ορεστικού». Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Έγκριση διαγραφής βεβαιωμένων οφειλών. Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών –υπηρεσιών. Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Κλείσιμο λογαριασμών του ΝΠΔΔ: «Οργανισμός Παιδείας, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» και μεταφορά τους στον Δήμο. Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Αμοιβή νομικού. Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Συγκρότηση των επιτροπών: α) παραλαβής προμηθειών και β) παραλαβής υπηρεσιών για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

 

  1. Έγκριση εγγραφών και διαγραφών φιλοξενούμενων παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Εισηγητής: κ. Στέργιος Φιλιάδης.

 

  1. Αιτήματα παραχώρησης χρήσης δημοτικών χώρων. Εισηγητής: κ. Στέργιος Φιλιάδης.

 

  1. Τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης για την οργάνωση και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της εμποροπανήγυρης του Άργους Ορεστικού. Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καράτζιος.

 

  1. Συγκρότηση επιτροπής εμποροπανήγυρης για το έτος 2018. Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καράτζιος.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *