Με Λέφσκι Σοφίας ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό, η Γκομέλ στον δρόμο του Άρη!

conferencee-768x508

Το εμπόδιο της Λέφσκι Σοφίας θα χρειαστεί να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ ο Άρης θα κοντραριστεί με την Γκομέλ.

Στρωμένος με ροδοπέταλα ο δρόμος της πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Άρη, που στάθηκαν τυχεροί (ενώ ήταν και ισχυροί) στην κλήρωση. Με Λέφσκι Σόφιας ο Δικέφαλος του Βορρά, με Γκόμελ οι «κιτρινόμαυροι».

Ο ΠΑΟΚ που έπεσε με τη βουλγαρική ομάδα, θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Άρη, που κληρώθηκε με ομάδα από τη Λευκορωσία.

Οι πρώτες αναμετρήσεις των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης θα γίνουν στις 21 Ιουλίου, ενώ τα παιχνίδια της ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου.

Πριν όμως γίνουν τα παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League , ΠΑΟΚ και Άρης θα γνωρίζουν και τον επόμενο αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, καθώς η κλήρωση για την επόμενη φάση θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *