Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ άφησαν τους άντρες τους και έγιναν ζευγάρι -Εκαναν σεξ μέσα σε κλαμπ [εικόνες]

Carter-Miley

Βούκινο σε όλο τον κόσμο έγιναν πριν από λίγες ημέρες η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ, με τα φιλιά τους σε σκάφος στην Ιταλία. Και φαίνεται πως δεν ήταν απλά ένα καπρίτσιο της στιγμής, αφού πικάντικες λεπτομέρειες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Η 26χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ όπως και η 30χρονη τηλεπερσόνα, που χώρισε από τον εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, Μπρόντι Τζένερ, γιο της Κέιτλιν Τζένερ.
Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ δεν μπορούν να συγκρατηθούν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, οι Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ εθεάθησαν να ερωτοτροπούν στο «Soho House» στο δυτικό Χόλιγουντ, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών, που τις έβλεπαν να «φιλιούνται και να ερωτοτροπούν παντού».

Μια πηγή δήλωσε στο Page Six: «Έχουνε εμμονή η μία με την άλλη. Δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Φιλιόντουσαν και ερωτοτροπούσαν παντού. Στις τουαλέτες, στο μπαρ, στο πάτωμα. Βασικά έκαναν σεξ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ζευγάρι».
Η Κέιτλιν Κάρτερ χώρισε πρόσφατα με τον εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, Μπρόντι Τζένερ, γιο της Κέιτλιν Τζένερ
Η Κέιτλιν Κάρτερ χώρισε πρόσφατα με τον εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, Μπρόντι Τζένερ, γιο της Κέιτλιν Τζένερ
«Καταρρακωμένος» ο ηθοποιός – δεν υποβάλει αίτηση διαζυγίου η Μάιλι

Η είδηση έρχεται μετά τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως η Μάιλι Σάιρους δεν πρόκειται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καθώς όπως λένε πηγές, αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού έχουν χωρίσει κι άλλες φορές στο παρελθόν. «Και οι δύο συμφώνησαν ότι είναι καλύτερο να αφιερώσουν χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά», είπε η πηγή, η οποία υποστήριξε ότι οι δυο τους όταν είναι μαζί είναι ευτυχισμένοι και υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν.
Η Μάιλι Σάιρους με λευκό μπικίνι και άσπρο τοπ
Σύμφωνα με πηγή, η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ ερωτοτροπούσαν μπροστά σε κόσμο αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα

Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό δεν ισχύει, διότι δεν επρόκειτο απλά για ένα καπρίτσιο, αλλά για κάτι που συνεχίζεται. Από την πλευρά του, πάντως, ο Λίαμ Χέμσγουορθ φαίνεται πως είναι καταρρακωμένος. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε λίγες ημέρες στο σπίτι του αδερφού του στην Αυστραλία, με τους παπαράτσι να τους καταδιώκουν και σπάζοντας την σιωπή του, είπε: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό».
Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ
Το ζευγάρι είχε μια περίεργη σχέση εδώ και 6 χρόνια, αλλά τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους
Τα καλά λόγια του Λίαμ και η μαχαιριά της Μάιλι

Ωστόσο, μίλησε με τα καλύτερα για την πρώην σύζυγό του, στην μοναδική ανάρτηση, όπως είπε, που θα έκανε σχετικά με το θέμα. «Γεια σε όλους. Η Μάιλι και εγώ πρόσφατα πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε και της εύχομαι μόνο υγεία και ευτυχία καθώς προχωράει στη ζωή της. Είναι προσωπικό θέμα και δεν πρόκειται να κάνω κάποια περαιτέρω δήλωση σε δημοσιογράφους. Οποιεσδήποτε αναφορές μου αποδίδονται είναι ψευδείς. Ειρήνη και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Μάιλι Σάιρους καθισμένη σε ψάθινη καρέκλα
Η Μάιλι Σάιρους έριξε το φταίξιμο για τον χωρισμό στον ηθοποιό λέγοντας πως είχε θέματα με το αλκοόλ και το ποτό

Κι αντί η Μάιλι Σάιρους να εκτιμήσει την γνώμη του πρώην συζύγου της, βγαίνει και λέει (όχι η ίδια, αλλά φίλοι της) πως η τραγουδίστρια πάλεψε για να σώσει τον γάμο της, αλλά δυσκολευόταν να αποδεχτεί την εξάρτησή του σε «ουσίες», αλλά και το γεγονός πως έπινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Από την πλευρά του, πηγές προσκείμενες στον Λίαμ Χεμσγουορθ, ισχυρίζονται πως κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό, προσπαθώντας να κρύψουν τις ερωτοτροπίες της Μάιλι.
Σύμφωνα με φίλους του, η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε τις κατηγορίες για ναρκωτικά και αλκοόλ για να αποσπάσει το κοινό από την πραγματική αιτία του χωρισμού. Ο χρόνος πάντως θα δείξει, τι τελικά ισχύει και τι όχι.

Φωτογραφίες: Instagram
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/erototropies-maili-sairoys-karter-sex-mesa-se-klamp

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...