Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ – Οι κακοποιοί έπαιρναν με την βία τα κινητά των ασθενών!

axepaskyli1-768x374

Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση – επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας στις 4 τα ξημερώματα μπήκαν ληστές στα γραφεία της διοίκησης στο ΑΧΕΠΑ και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ οι ληστές μπήκαν στην Α Παθολογική Κλινική και έκλεψαν κινητά και χρήματα από ασθενείς! Όπως καταγγέλει επίσης οι θρασύτατοι κακοποιοί πήραν από τους ασθενείς με την βία τα κινητά τους που τα είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες! Την αστυνομία ειδοποίησε η εφημερεύουσα προισταμένη όταν της είπε τις συμβαίνει μια καθαρίστρια! Όπως αναφέρει επίσης η ΠΟΕΔΗΝ η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!

Όλη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ

Για άλλη μια φορά σήμερα τα ξημερώματα το ΑΧΕΠΑ στο στόχαστρο ληστών!!! «Ξέφραγο αμπέλι!!!» Τα σκυλιά κάνουν βόλτες στους διαδρόμους των κλινικών!!!

 Σήμερα 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα.  Κάνανε άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες.         Ειδοποιήθηκε η εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Δεν υπήρχε κανένας φύλακας στο κτίριο. Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!!  Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;;  Τα σκυλιά κάνουν βόλτες στους διαδρόμους των κλινικών!!! Δείτε φωτογραφίες.

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...