Κατασκοπεία: Πρώτη γεύση από τη νέα Alfa Romeo GTV

Alfa_GTV_newsauto_avarvarii-550x330

Πριν από λίγο διάστημα η FCA αποκάλυψε ότι η Alfa Romeo θα επαναφέρει τη GTV ως τη νέα κουπέ έκδοση της Giulia και πλέον, σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το πως μπορεί να είναι το νέο ιταλικό super κουπέ.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Η νέα Alfa Romeo GTV αναμένεται να έρθει στην αγορά  μέχρι το 2022 και εκτός από το γεγονός ότι θα αποτελέσει ουσιαστικά την κουπέ έκδοση της Giulia, το νέο μοντέλο θα είναι ένα από τα δύο καινούργια κουπέ της ιταλικής εταιρείας (το δεύτερο θα είναι η κορυφαία 8C).

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την Alfa, η νέα GTV θα έχει την απόλυτη κατανομή βάρους 50/50 μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα, θα φέρει πανίσχυρο μοτέρ που θα ξεπερνά τους 600 ίππους (με τη βοήθεια και υβριδικού συστήματος), ενώ θα έχει τετρακίνηση και 4θέσιο εσωτερικό.

Σχεδιαστικά, υπάρχει ένα επίσημο πρώτο σκίτσο που μας δείχνει μέρος από τις φόρμες του αμαξώματος του νέου μοντέλου. Όμως εμείς, μέσω του «κατασκόπου» μας, σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το πως μπορεί να είναι η νέα Alfa Romeo GTV, σε ένα αποτέλεσμα το οποίο σε κάθε περίπτωση θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Με βάση λοιπόν την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που διαθέτουμε, η νέα κουπέ Alfa Romeo GTV θα αποκτήσει ένα πολύ δυναμικό αμάξωμα, με μυώδεις γραμμές, πολλές καμπύλες και έντονες νευρώσεις.

Στο εμπρόσθιο τμήμα, ξεχωρίζουν τα μεγάλα φώτα, που πλαισιώνουν ιδανικά θα λέγαμε την 3D μάσκα με το σήμα της Alfa Romeo. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει φυσικά το πίσω τμήμα, εκεί όπου μπορούμε να εντοπίσουμε στη φωτογραφία τους έντονους πλαϊνούς ώμους και την κλίση της οροφής που θα πέφτει πάνω τους.

Συνολικά, η νέα Alfa Romeo GTV θα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μεσαίο κουπέ, το οποίο αναμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον να το δούμε και στους δρόμους. Το εάν θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη ο «κατάσκοπός» μας, θα περιμένουμε να το μάθουμε σε λίγα χρόνια.

newsauto.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *