Καστοριά: Η άγνωστη αλήθεια που έκρυβαν αυτά τα χρήματα – Η υπόθεση στα χέρια εισαγγελέα [pics]

xrimata_arxiki-768x494

Συνελήφθη προχθές (13-03-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, ένας 41χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα 8 αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 41χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.

Ακολούθως, αποβίβασε σε περιοχή της Καστοριάς 8 αλλοδαπούς και συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα από τους αστυνομικούς και να συλληφθεί ο 41χρονος οδηγός του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 41χρονος μετέφερε 8 αλλοδαπούς, ηλικίας 19 έως 38 ετών, έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, 12 κινητά τηλέφωνα, 16 κάρτες sim και το χρηματικό ποσό των 4.385 ευρώ.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *