Καστοριά: Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 3/2

reyma

Ειδοποιούνται  οι  κάτοικοι  των παρακάτω περιοχών ότι  για να  εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες λόγω συντήρησης  του  ΔΕΔΔΗΕ  ΑΕ θα γίνει διακοπή  ηλεκτρικού  ρεύματος.

Την ΠΕΜΠΤΗ 03/12/2020 στις παρακάτω περιοχές:

α) Από ώρα 08:30 έως 13:00 στο Βογατσικό εκατέρωθεν του κεντρικού δρόμου από Βρύσες έως Πλατεία και περιοχή προς Δημοτικό Σχολείο.

β) Από ώρα 11:00 έως 14:30 στο Άργος Ορεστικό περιοχή από Λαϊκή Αγορά προς ποτάμι-Ψυγείο Μαυρουδή -εκατέρωθεν της οδού Τσαούση από το ύψος της 25ης Μαρτίου προς το ποτάμι-Μανιτάρια-Περιοχή γύρο από το γήπεδο -Δασαρχείο-Κτήμα Λιόκου

Κρεμαστή-Ασπρονέρι-κεραίες Προφήτη Ηλία.

Αν  οι εργασίες  τελειώσουν  νωρίτερα ,το ρεύμα θα  ξαναδοθεί  πριν από τον  χρόνο  λήξης της  διακοπής .

Για αυτό το  λόγω  οι  ηλεκτρικές  εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει  να θεωρούνται ότι  έχουν  συνέχεια  ρεύμα .

Έτσι  για λόγους  ασφαλείας  απαγορεύεται  η προσέγγιση  σε αγωγούς  η  άλλα  στοιχεία δικτύου ακόμα κι  αν βρίσκονται  επί του  εδάφους  γιατί  υπάρχει  σοβαρός  κίνδυνος  ατυχήματος .

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...