Καρυπίδης: «Χαρούμενος για όσα έχει πετύχει ο Άρης»

Screenshot_2021-03-01 Καρυπίδης - Αναζήτηση Google

Ο Άρης βρέθηκε μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την άνετη νίκη του επί του Ατρομήτου με 3-0, την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη και την ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και τη ΑΕΚ.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι από την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας του. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητική Κυριακή»,  κι αναφέρθηκε τόσο στην εξαιρετική φετινή σεζόν που διανύει η ομάδα του Άκη Μάντζιου όσο και στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

«Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνούν δύσκολα οικονομικά λόγω του COVID-19, αλλά σίγουρα το πρόβλημα για εμάς είναι μεγαλύτερο, λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος», τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του ο Καρυπίδης, για να συμπληρώσει: «Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο, αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία».

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί σε σχέση με την εκτός ποδοσφαίρου δράση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιχειρηματικά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος, καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δεν δέχομαι, αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *