Καλλιτέχνης δίνει ζωή στην άμμο και δημιουργεί απίστευτα έργα -Μοιάζουν με αληθινά

kallitexnis-karxarias-ammos

Ο καλλιτέχνης Αντονι Μπασταρίκα δημιουργεί απίστευτα έργα στην άμμο που δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν λουόμενο.

Τα γλυπτά του είναι τόσο εντυπωσιακά που μοιάζουν σαν αληθινά. Ο Αντονι Μπασταρίκα φτιάχνει καρχαρίες, σκύλους, ελέφαντες, κροκόδειλους, ταύρους, λύκους και γενικώς έχει μια αδυναμία στα ζώα. Η άμμος τον συναρπάζει και τον εμπνέει να φτιάξει τα πιο απίθανα έργα που πάντα τραβούν την προσοχή.

Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010 όταν έφτιαξε το πρώτο του γλυπτό με τις δύο κόρες του στην παραλία και ήταν μια γοργόνα. Από τότε, δεν έχει σταματήσει να φτιάχνει έργα από την άμμο και τα τελευταία 10 χρόνια έχει αφιερωθεί σε αυτό. Οι φωτογραφίες του στο προφίλ του στο Instagram τράβηξαν την προσοχή μας.

«Η άμμος με συναρπάζει γιατί ανεξάρτητα από το πώς την κοιτάς, θα σου μάθει πάντα πράγματα, αν φυσικά είσαι πρόθυμος» σημειώνει ο Αντονι Μπασταρίκα στο Bored Panda και συνεχίζει: « Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μου αρέσει να φτιάχνω γλυπτά ζώων, αλλά κυρίως είναι το γεγονός ότι τα ζώα είναι ελεύθερα πνεύματα».

Η άμμος τον βοήθησε να ανακαλύψει το ταλέντο του, το οποίο αποκαλεί δώρο της φύσης. Τα γλυπτά του είναι απίστευτα και έχουν γίνει θέμα στον διεθνή Τύπο.

Δείτε μερικά από τα γλυπτά του Αντονι Μπασταρίκα:

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *