Καθημερινή η προσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και χόρτων

canvas

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς, απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση προς όλους τους πολίτες να αποφεύγουν την ανεξέλεγκτη ρίψη ογκωδών αντικειμένων, χόρτων και κλαδιών στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς δημιουργούνται ποικίλα προβλήματα.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας,  δίνουν καθημερινή μάχη, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες,  για την περισυλλογή όλων των προαναφερόμενων απορριμμάτων και υπολειμμάτων. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου  Καστοριάς Άκης Λιάμης, τοποθετήθηκε επί του θέματος δηλώνοντας  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι οποίοι 365 μέρες τον χρόνο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να είναι ο Δήμος μας καθαρός. Αποτελεί ευθύνη όλων μας να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Οι πολίτες δεν θα πρέπει να απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα σε κοινόχρηστους χώρους. Θα πρέπει να ενημερώσουν την υπηρεσία καθαριότητας, προκειμένου να υπάρξει ο προγραμματισμός για την αποκομιδή των εν λόγω αντικειμένων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24670 81318.

 

  • Τα προϊόντα εργασιών από τον καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων, δεν θα παραλαμβάνονται από τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου,  καθώς δεν είναι εφικτή η διαχείριση τόσο μεγάλου όγκου υπολειμμάτων.  Οι πολίτες οφείλουν  να μεριμνούν για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση όλων των παραπάνω  υπολειμμάτων με δικά τους μέσα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...