«Ιστορική» επίσκεψη Κορεντσίδη στην FEA 2019

KOREN-SALA

Εντυπωσιακή εικόνα καταγράφηκε στους χώρους της Fur Excellence in Athens όταν έκανε την εμφάνιση του ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

«Έπρεπε να παραιτηθείς από πρόεδρος για να μας έρθεις;» ανέφερε πειράζοντάς τον ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓ Σάκης Μαλεγκάνος μετά από ένα σερί εγκάρδιων χειραψιών και φιλικής κουβέντας ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς και τους εκθέτες της FEA.

Παρότι τυπικά τουλάχιστον, ο κ. Κορεντσίδης δεν ασχολείται πλέον με τα του Προφήτη Ηλία, οι εικόνες του ιδίου μέσα στην έκθεση του ΣΕΓ, σηματοδοτοούν μια νέα εποχή στις σχέσεις των συνδικαλιστικών οργάνων του κλάδου, μετά το μπαράζ συζητήσεων και επαφών με σκοπό τη συνένωση.

Το ίδιο επιτάσσουν και οι συνέπειες (υφιστάμενες και επερχόμενες) των τραγικών στιγμών που βιώνει ο ελληνικός τομέας της γουνοποιίας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο χώρος για εγωισμούς και επάρσεις -γνωστές «αρετές» των γουναράδων-, έχει εκμηδενιστεί.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την…ιστορική επίσκεψη:

FINEZZA KOR

korentsidis-fea

KORENTSIDIS-SALAGIANNIS

 

KORENTSIDIS-TSIOUXADARIS

PAPAEFTHIMIOU-KORENTSIDIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *