Θρύλος ετών 74: Η iconic Γκρέις Τζόουνς πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Wolford

grace-jones

Το super model και τραγουδίστρια Γκρέις Τζόουνς πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Wolford και εντυπωσιάζει τον φακό στα 74 της.

Η iconic Γκρέις Τζόουνς είναι η μούσα της νέας καμπάνιας της γνωστής εταιρίας και το καλλίγραμμο σώμα της κλέβει την παράσταση. Οι φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο προφίλ της Wolford στο Instagram αποδεικνύουν ότι η Γκρέις Τζόουνς ήταν και συνεχίζει να είναι μια κατηγορία από μόνη της.

H Γκρέις Τζόουνς, στα 74 της πια, συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της. Η παρουσία της στο χώρο της μουσικής, του μόντελινγκ και της υποκριτικής μετράει σχεδόν πέντε δεκαετίες.

Η Γκρέις Τζόουνς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Richard Phibbs για τη νέα καμπάνια της Wolford και όπως σημειώνει η γνωστή εταιρεία στο προφίλ της στο Instagram για εκείνη, ήταν style icon για την Wolford από τη δεκαετία του ’90.

Στα 74 της χρόνια, η Γκρέις Τζόουνς με αψεγάδιαστη σιλουέτα αποθεώθηκε από τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *