ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ….Χυδαία επίθεση υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

1429047

ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ  ΑΚΟΜΑ…..Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης προς την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις του τις τελευταίες ώρες προσβάλει δημόσια την προσπάθεια στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι εκφράσεις του είναι κάτι παραπάνω από χυδαίες, σχολιάζοντας την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός:

Από τις βωμολοχίες του, δεν «γλίτωσε» ούτε ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τον Ηλία Γρηγόρη να χρησιμοποιεί όλως ακατάλληλη γλώσσα με αφορμή την υπόθεση των voucher:

Ωστόσο, από τις απαράδεκτες αναρτήσεις του δεν έλειψαν αναφορές προς τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Περιγράφει μάλιστα ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ’οίκον περιορισμού που έχει παρθεί στην πληθώρα των χωρών της Ευρώπης για να προληφθούν θάνατοι ανθρώπων από τον κορωνοϊό:

Τέλος, από τις αναρτήσεις του, δεν λείπουν ούτε οι δημοσιογράφοι στους οποίους επιτίθεται, επίσης, με αδιανόητες εκφράσεις και απειλές:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...