Η Ford παρουσίασε τις επετειακές εκδόσεις Mustang [εικόνες]

ford-mustang-2019

Η Ford παρουσίασε τη νέα ειδική έκδοση Mustang55 για την Ευρώπη τιμώντας την 55η επέτειο του εμβληματικού, σπορ αυτοκινήτου της Ford.

Βασισμένη στη Ford Mustang 5.0L V8 (450 PS), η νέα Mustang55 διαθέτει μοναδικά στοιχεία στον εξωτερικό της σχεδιασμό, με χαρακτηριστικές λωρίδες στο καπό και το πλάι, λογότυπα και προαιρετική αεροτομή στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με ένα υψηλών προδιαγραφών εσωτερικό.

Επιπλέον, η Ford Mustang 2.3L EcoBoost ανανεώνεται αισθητικά ενσωματώνοντας στιλιστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τα θρυλικά μοντέλα της οικογένειας Mustang Shelby. Ο βασικός εξοπλισμός της εμπλουτίζεται με την τεχνολογία Active Valve Performance Exhaust της Ford, η οποία επιτρέπει στους οδηγούς να προσαρμόζουν την ένταση του ήχου από την εξάτμιση ανάλογα με τη διάθεσή τους και το εκάστοτε οδηγικό σενάριο.

Ford Mustang
Ford Mustang

Επίσης, η Ford λανσάρει νέες αποχρώσεις στην οικογένεια Mustang, όπως οι Iconic Silver, Lucid Red, Twister Orange και Grabber Lime, ενώ η τεχνολογία ενσωματωμένου modem, FordPass Connect, έρχεται να μετατρέψει το όχημα σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συσκευών. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Mustang γιόρτασε 55 χρόνια από το λανσάρισμά της, στις 17 Απριλίου, 1964, και το 2018 αναδείχτηκε ως το παγκόσμιο best-seller μοντέλο στην κατηγορία των σπορ κουπέ αυτοκινήτων για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Ford Mustang
Ford Mustang

Η νέα ειδική έκδοση Mustang55 – που διατίθεται σε fastback και cabrio αμαξώματα – προσθέτει μία μοναδική νότα στο κομψό και αθλητικό αμάξωμα της Ford Mustang, με μαύρες λωρίδες που εντάσσονται δυναμικά στο χαμηλού προφίλ καπό και στα χαμηλωμένα πλαϊνά τμήματα, σε συνδυασμό με μαύρη οροφή για τα μοντέλα fastback που… δένει με τις γυαλιστερές, μαύρες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. Οι εκδόσεις της Mustang55 σε απόχρωση Shadow Black περιλαμβάνουν ασημί λωρίδες, ενώ οι αντίστοιχες cabrio φέρουν μία μαύρη, υφασμάτινη οροφή.

Η Ford θα συνεχίσει την παραγωγή της ειδικής έκδοσης Mustang BULLITT για τους πελάτες στην Ευρώπη για δεύτερη χρονιά. Με την ισχύ ενός V8 κινητήρα 5.0L που αποδίδει 460 ίππους και ροπή 529 Nm, η Mustang Bullitt προσφέρεται με επιλογή μεταξύ της Shadow Black ή της κλασικής εξωτερικής απόχρωσης Dark Highland Green. Ανάμεσα στα μοναδικά χαρακτηριστικά της ξεχωρίζουν οι ζάντες Torq Thrust 19”, οι κόκκινες δαγκάνες φρένων της εταιρείας Brembo™, η διακοσμητική τάπα ρεζερβουάρ Bullitt, η αποκλειστική, μαύρη εμπρός μάσκα καθώς και η πράσινη ραφή στα στάνταρ και προαιρετικά καθίσματα της Recaro. Επίσης, ο επιλογέας του κιβωτίου κοσμείται από μία λαβή τύπου λευκής μπάλας.
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *