Η Ferrari 488 Pista εν δράσει [video]

ferrari_488_pista

H 458 Italia ήταν ένα αυτοκίνητο που δύσκολα μπορείς να περιγράψεις χωρίς να αδικήσεις. Ήταν –και είναι- ένα θαύμα της μηχανολογίας.

Ακόμα περισσότερο μάλιστα στην άγρια έκδοση Speciale (δείτε τη video δοκιμή της εδώ), με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και την ακόμα πιο ακραία τεχνολογία τόσο στο hardware όσο και στο software.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Νέα Ferrari 488 Pista

Σκεφτείτε τώρα ότι η 488 Pista είναι το ισοδύναμο της Speciale για την Italia, και φανταστείτε τη συνέχεια –όσο μπορείτε- μόνοι σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 GTB

 

Για να βοηθήσει λιγάκι τη φαντασία μας αλλά και να αναδείξει ότι η Pista είναι ένα μοντέλο με αγωνιστική τεχνογνωσία για το δρόμο και την πίστα, η Ferrari ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube το πρώτο επίσημο video για το νέο της μοντέλο.

Προφανώς, τα σχόλια περιττεύουν.

[Πηγή: Ferrari]

Κάθε αναγνώστης του drive.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *