Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ “ΥΙΟΘΕΤΕΙ” ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ!

sugklonizei-i-monadiki-katoikos-tis-kinarou_3.w_l-900x425

Μία ευχάριστη είδηση που έρχεται από τον τομέα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ήρθε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα! Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρηματιών, Βασίλης Αποστολόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για έμπρακτη στήριξη στην κ. Κατσοτούρχη, να καλύψουν μέρος των αναγκών της και κατ΄ ουσία να «υιοθετήσουν» την ακρίτισσα, στηρίζοντας την και οικονομικά.

Η Ειρήνη Κατσοτούχρη είναι η μόνη κάτοικος της νήσου Κινάρου και πρόσφατα της κόπηκε η επιδότηση που λάμβανε.

Όπως είπε ο κ. Αποστολόπουλος μεταξύ άλλων, θα της προσφέρεται δωρεάν πλήρης ιατρική κάλυψη, θα της δίνονται ποσότητες τροφίμων και άλλων αγαθών, θα της παρέχεται οποιαδήποτε λογιστική, φοροτεχνική ή νομική στήριξη, ακόμη και οποιαδήποτε ανάγκη υπάρχει για κάποια κατασκευή στο νησί.

Η Ειρήνη Κατσοτούχρη ευχαρίστησε την Ένωση για την στήριξη της, κι ο κ. Αποστολόπουλος απάντησε «εμείς της οφείλουμε ένα ευχαριστώ και κάθε βοήθεια που μπορούμε για όσα κάνει για την πατρίδα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...