Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει και στη θέση της έρχεται η…

menegaki1a-682x384

Πρόσωπο – έκπληξη βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίαση της νέας μεσημεριανής εκπομπής του Alpha, στην μετά Ελένη Μενεγάκη εποχή…

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και το ερώτημα όλων είναι ποια αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Οι συζητήσεις που έγιναν ήταν πολλές, φαίνεται όμως πως ένα πρόσωπο – έκπληξη, σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το μεγάλο ναι. Ποια είναι αυτή; Η Βάσω Λασκαράκη!

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε η Έλενα Πολυκάρπου, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ προχωρημένες και η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται πολύ κοντά στο να παρουσιάσει τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει δεχτεί κάποια αξιόλογη πρόταση για τηλεοπτικό σίριαλ την επόμενη σεζόν. Επιπλέον, η ηθοποιός είναι άνθρωπος του Alpha εδώ και πολλά χρόνια. Φαίνεται, λοιπόν, πως το “ναι” δεν είναι μακριά, εκτός απροόπτου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...